2011-06-07, 21:46
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013
Cytat:
Napisane przez dastin
spokojnej nocy
Jak mi i Tż-towi jest goraco to nawet nam się nie chce za bardzo przytulać bo oboje jesteśmy wtedy nerwowi  Ale zauważyłam też, że cięzko jest nam zasnąc jak jesteśmy przytuleni. Zwykle dajemy sobie buziaka, mówimy dobranoc i ja się odwracam tyłkiem bo lubię mieć swoją przestrzeń w łózku  Oboje nie jesteśmy przyzwyczajeni spać z kimś i dlatego tak
|
My też rzadko zasypiamy wtuleni, ja się muszę rozwalić na mojej przestrzeni Odwracamy się dupka do dupki i zasypiamy 
Czasem na łyżeczkę, ale to bardziej przez przypadek No i nago Ja to wprowadziłam.
Cytat:
Napisane przez aga512152
NAUGHTYxANGELna Twoim miejscu to chociaż w weekendy bym próbowała na skypie pogadać trochę, może warto się nad tym zastanowić. A niech się kręcą , Twój TŻ to Ciebie kocha i wpatrzony jest w Ciebie na pewno jak w obrazek i inne mu nie w głowie, wiem że inaczej jest jak się jest obok a jak różni was jakieś ok.10 tys. km ostatecznnie daj namiary na TŻ wizażowe koleżanki będą pilnowały hehe (żartuje, przepraszam jak CIę uraziłam)
aaa tak na poprawę humorków, właśnie puściłam TŻ piosenkę
http://www.youtube.com/watch?v=ebXOH5jAGoQ
hahaha! jak ja dawno tego nie widziałam. TŻ się przeraził i uśmiał
|
Piosenka super! Puszczę jutro TŻ.
Ja dziś po całym dniu w pracy. A no i muszę się pochwalić, że etykę czyli jeden z 2 najtrudniejszych egzaminów w tej sesji zdałam na 4
|