Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacje zaczynamy i na wyniki matur czekamy! Matura 2011 cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-07, 21:20   #980
misziaaa18
Zadomowienie

Dot.: Wakacje zaczynamy i na wyniki matur czekamy! Matura 2011 cz. VII

Cytat:
Napisane przez Karolllka7 Pokaż wiadomość
Witam ponownie

Czy ktoś jeszcze tak jak ja nie malował nigdy włosów? :P
ja ale to raczej z racji tego że sama bym sobie zniszczyła włosy a na fryzjera 2 razy czy raz w miesiącu brak funduszy wychodze z założenia że albo farbuje sie u fryzjera i porządnie albo sie wgle nie farbuje bo szkoda włosów, wiadomo ze nawet jak sie u fryzjera farbuje o się niszczy włosy ale zawsze mniej niz samemu a poza tym od razu bym potrzebowała odżywek i wgle

co do koloru włosów, jak byłam młodsza to byłam taka blondynką a teraz jest to bliżej nieokreślony kolor, jakby średni brąz z odcieniami blond i rudego, zależy od szamponu i odżywek, jak była taka fajna seria z sunsilka(wycofana ) i myłam głowę tym szamponem + ich odżywka w sprayu to byłam baaardzo blond, teraz mam takie nijakie kolorystycznie te włosy niby ładne, puszyste(niektóre z was narzekaja ze macie cienkie) i wgle ale jednak czegoś im brakuje, po prostowaniu wyglądaja troche lepiej

i od czassu tego sunsilka mimo wieeelu szamponów nie znalazłam nic co by 'robiło' moje włosy bardziej blond a szkoda bo lubilam bardzo ten odcień

Edytowane przez misziaaa18
Czas edycji: 2011-06-07 o 21:24
misziaaa18 jest offline Zgłoś do moderatora