Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-07, 22:40   #937
malinka9191
Zakorzenienie

Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
noo po pierwszym roku to zdałam za 2 razem, bo i z gramatyki mi nie poszło i z remedialu. Ogólnie nie jest źle.
Ja mam po 3-cim roku w poniedziałek i też sie boje ;(
na 2 roku zdałam za pierwszym razem, wiec nie jest źle :P

heej dziewczyny
mam jutro tą zerówke z filozofii ale... jak bedzie test bede strzelac i liczyc na to ze sie uda :P Najwyzej napisze jeszcze raz. Nie ogarniam tego narazie i mam dość i mi sie juz oczy zamykają, wiec zaraz idę spać.
Jutro sie umówiliśmy z TŻ na spacer do parku ostatnio nie mamy dla siebie czasu. Do tego moja mama w domu na zwolnieniu siedzi 2-gi tydzien wiec... to juz 3(!) tygodnie w celibacie jak ja go dorwę w piątek...
właśnie gramatyki obawiam się najbardziej jakby nie było to moja kula u nogi:/ niby teorie znam, ale w praktyce zawsze coś pomieszam

Uuu no to fakt 3 tyg to kawał czasu ale jak już będzie okazja to ziemia się zatrzęsie

dastin kurcze dziwny ten brat Twojego TŻta, a dziewczyna jeszcze dziwniejsza... Dobrze, że tylko na tym się skończyło.. Fakt, że nie jest super, ale chwała, że wiecej nie napadało