Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacje zaczynamy i na wyniki matur czekamy! Matura 2011 cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-07, 21:44   #987
AjcCc
Zadomowienie

Dot.: Wakacje zaczynamy i na wyniki matur czekamy! Matura 2011 cz. VII

Cytat:
Napisane przez misziaaa18 Pokaż wiadomość
nie mówię że każdy sobie farbowaniem zniszczy włosy, ale na tym etapie zycia uważam to za zbędny wydatek

PS czym nawilżacie buzie(pytanie zwłaszcza do osób z trądzikiem)???? bo ja chyba oszaleję, cetaphil, krem z filtrem, dove itp itd--miałam chyba wszystko i wszystko jest do niczego
nie wiem, dzisiaj zrobię sobie peeling enzymatyczny(nawet zaraz), bo mnie wykończy stan mojej cery i te blizny
Co Ci nie odpowiadało w Cetaphilu?;>
Ja nie mam trądziku, ale mam bardzo przesuszoną cerę i używam właśnie cetaphilu- ale trzeba go nakładać jeszcze na mokrą skórę; )

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Cytat:
Napisane przez lilavati007 Pokaż wiadomość
No ja te się o to martwie. Tylko np. energetyka na PWr nie ma jakiegoś strasznie wysokiego progu (a jest podobno zamawiana).
A była zamawiana w zeszłym roku? Bo z tego co kojarzę w zeszłym roku na PWr nie było zamawiane nic, albo była tylko informatyka, więc może stąd ten niski próg na energetyce w zeszłym roku...

AjcCc jest offline Zgłoś do moderatora