Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-07, 21:42   #3897
harajuku-fish
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
nie moge znalezc tego watku, nie umiem szukac oj charli, a mialabys taka okazje..

albo pamietacie glosna sprawe z nasza super karo?? za czasow gdy nie mieszkala w wawie prosila jedna wizazanke o zakup kilku ciuszkow. przelala jej pieniadze i cisza. nie odpowiadala w ogole gdy karo do niej dzwonila. karo zalozyla watek o oszustce, ta sie odezwala,ze karo ma jakies chore pretensje do niej, a ona byla w szpitalu i nie mogla odbierac telefonow. pozniej okazalo sie, ze pieniadze od karo wydawala na ksiazki i inne bzdety i w zadnym szpitalu nie byla. karo poszla na policje i jakos udalo sie odzyskac pieniadze..

post sponsorowany przez slowo karo ;p
ja pamiętam ten wątek....

chodziło o sporą kasę......masakra........ ..:/

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Oj ja

Jakiej kasi do jasnej anielki?

Rybol

Bardzo smutna osoba

Gzikoletto wpadnij w me ramiona

Muszę się z wami podzielić pewnym wstrząsającym przeżyciem i przysięgam, że to jest prawda: mój promotor odpisał mi na maila(pierwszy raz od stycznia) i nawet przeczytał moją pracę - wiem bo zauważyłam, że usunął kilka słów w tekście Normalnie jestem w szoku i chyba dziś nie zasnę

Danutiiiiiiiiii

teraz mogę spokojnie odejść

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora