Dot.: Polecamy - odradzamy :)
carmela soprano ja mam el. nianie baby ono. kupilam uzywana w komisie - i srednio jestem zadowolona.
Glownie z tego wzgledu ze nie wlacza sie plynnie jak mala zacznie stekac ze juz wstala - najpierw jest taki specyficzny trzask. mnie sam trzask budzi. dodam ze trzask ten jest przy zalaczeniu i wylaczeniu fonii - np mala steknie wlocza sie z trzaskiem i zachwile gdy mala nie placze juz wylacza sie tez z trzaskiem ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Nie wiem moze moja jakas wadliwa, ale wydawalo mi sie, ze kolezanka ktora miala aventowska nianie jakos cicho to wszytsko u niej dzialalo.
Co prawda chyba da sie zrobic tak, ze odbiodnik ustawic tylko w pozycji 'on' na najcichrzym jakby poziomie i wtedy tylko swiatelka chyba daja znac o aktywnosci dziecia - bo jak sie da 'glosniej' to i fonia i swiatelka bo w nocy jak sie spi to po swiatelkach ... hahaha ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
No i moja oprocz dziecka nic nie odbiera innego. Albo wkolo nikt nie stosuje nic wchodzacego na jej fale albo nie wiem  
misqa fajnie by bylo wiezic malego szkraba w lozeczku bez wyjmowanych szczebelek.
Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2011-06-07 o 21:47
|