2011-06-07, 21:47
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Już nam mija roczek, czas postawić pierwszy kroczek! Urwisy V-VI. 2010r. cz. V.
a żeby nie było tak całkiem w klimacie wnerwienia, to powiem Wam co dziś zrobiłam. Wylałam Tymkowi na głowe całe wiadro wody... 
Teściu obok kurnika miał postawione wiadro z woda dla kur, Tymek oczywiście chciał sobie w tej wodzie pochlapać, dźwignęłam więc wiadro, żeby odwiesić je na płot i wtedy te nieszczęsne wiadro jakoś mi wyjechało, a cała zawartość wylała się na Tymkową główkę... młody był troszkę zaskoczony... i cały mokry. Chciałam uniknąć mokrych rąk, a całe dziecko zmoczyłam. 
---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------
Cytat:
Napisane przez margo80
Lea - moim zdaniem zdecydowanie ta niższa kwota. ja jestem mianowanym, ze stawką brutto 2.383,00. do ręki dostawałam średnio jakieś 1.800 z groszami.
i tak etat to 25h, przy czym osoby pracujące z 6-latkami mają 22h tygodniowo.
|
to zupełnie nie rozumiem skąd te dane na pierwszej przeze mnie podanej stronie www? nie rozumiem. Ja chciałam się zorientować w tych zarobkach, choć ja w moim (wciąż ewentualnym ) przedszkolu nie będę zatrudniać na karte nauczyciela tylko na kodeks pracy- 40godz./tygodniowo. Ale muszę wiedzieć ile mogę/powinnam zaproponować.
|
|
|