Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kraina Wikingów. Norweskie opowieści...
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-07, 21:58   #16
Lanessa
Zadomowienie

Dot.: Kraina Wikingów. Norweskie opowieści...

Cytat:
Napisane przez tak Pokaż wiadomość
Oh, ten pierwszy menczyzna jest piękny!
Oczywiście, piąteczka się należy!
I będę czytała, dowiem się co nieco o miejscu moich przyszłych wakacji
Jest jest
Wiesz co, niedlugo opisze pewne miejsce gdzie planuje Cie zabrac, napisze kiedy ;-)

Cytat:
Napisane przez milena22x Pokaż wiadomość
Uwielbiam wysokich blondynów, o niebieskich oczkach! Pojechałabym do Norwegii choćby po to, żeby się pozachwycać ich widokiem poderwać żadnego nie poderwę, bo by mnie rozwód czekał ale popatrzeć nikt, by mi nie zabronił:P pozdrawiam, czekam na więcej
Jest co ogladac ;-) Sama takiego mam, tylko oczy zielone, ale przyjemnie widziec zadbanych, przystojnych mezczyzn wokol.
Pozdrawiam
Cytat:
Napisane przez emis_89 Pokaż wiadomość
Studiuję turystykę, a wiąże się to ze słuchaniem opowieści o różnych krajach. O tym nie miałam jeszcze okazji, tym bardziej przez pryzmat osoby, która jest tam dłużej niż tylko w wakacje. Czekam na więcej fajnych informacji i zapraszam do siebie.
+5
Oj, to moze odwiedzisz ten kraj? Pod wzgledem dziewiczej przyrody zaden mu sie nie rowna
Dziekuje i powodzenia z Twoim watkiem, tez zajrze

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Bardzo ciekawie piszesz. Nigdy nie miałam okazji odwiedzić tego kraju.
Zostawiam 5 i zapraszam do mnie.
Dziekuje ;-)
Cytat:
Napisane przez kalia81 Pokaż wiadomość
Uwielbiam Blind Guardian, 5 ode mnie
Ja tez, mialam cicha nadzieje, ze moze ktos wlaczy muzyczke i ja doceni, sa swietni! Na dodatek ta piosenka idealnie oddaje klimat tego kraju.

Edytowane przez Lanessa
Czas edycji: 2011-06-08 o 09:45
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora