Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 06.06.2011 - Początek Odchudzania - 30 lat - 30 kilo w dół - brzmi groźnie?? :))
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-07, 21:45   #23
Agneska
Rozeznanie

Dot.: 06.06.2011 - Początek Odchudzania - 30 lat - 30 kilo w dół - brzmi groźnie?? :)

Dobry wieczór Dziewczyny!

Przepraszam, że się nie odzywałam cały dzień, ale totalnie nie miałam czasu! Po pracy musiałam skoczyć do lekarza, potem do rodziców wpadłam w odwiedziny i przy okazji mały obiadek A zaraz po dotarciu do domu wybraliśmy się z Mężem na rower ... i tak wyszło, że jeździliśmy od 19.30 do 22.00 : ) Zrobiliśmy 30 km po baaaardzo różnym terenie, i z górki i pod górkę ... czasem mocno pod górkę Wylewały się z nas 7 poty I tak jestem teraz, wcinam ostatni posiłek dzisiejszego dnia - ugotowaną w rosołku pierś z kurczaka <taką b. małą porcję> i 2 ogórki kiszone. W trakcie "treningu" wypiłam też Isostara i pół litra wody : )
A mój dzisiejszy jadłospis to:
I śniadanie - kawa z mlekiem i 1 łyżeczką cukru (wiem, wiem ... niezbyt dobrze, ale bym się nie obudziła chyba dzisiaj bez tej kawy hi hi)
II śniadanie - jajko na twardo, pomidor i 2 ogórki kiszone,
III śniadanie - jogurt muesli brzoskwiniowy,
Obiad - talerz zupy pomidorowej u Mamy : ) (mało makaronu, 2 marchewki, bez zabielania śmietaną)
Kolacja - Malutka pierś z kurczaka ugotowana w rosole + 2 ogórki

Z treningu dzisiaj to tak jak pisałam wcześniej poranne ćwiczonka i brzuszki oraz wieczorny rowerek - 30 km!! : )

Myślę, że ten dzień też można uznać za udany