Hej dziewczyny,
Z powodu, że w najbliższych dniach spodziewam się potomka nie mam czasu nadrobić wątku i zorientować się czy temat był podnoszony, na szybko w wyszukiwarce sprawdziłam i wydaje mi się, że nie.
Chciałabym Was ostrzec przed użytkownikiem doorisa z allegro, wcześniej u niej kupowałam euphorię i było oki, teraz zakupiłam zegnę z i najprawdopodobniej to podróbka, ale baaaardzo dobrze zrobiona, jeśli chodzi o opakowanie, choć z innego materiału jest ta czarna guma, i część pod nakrętką, taka srebrna, jest na całej szerokości taka sama, a w sephorowych po bokach jest węższa. Nie chciałabym nikogo oczerniać bezpodstawnie, ale zakupy były dla taty który używa tych samych perfum od kilku lat

Od razu stwierdził, że coś z zapachem nie gra, ale żeby nie było, że działa siła sugestii zrobiliśmy kilka razy próbę, że on wychodził i ja spryskiwałam kartki papieru jego starą sephorową zegną i nową od doorisy, za każdym razem wskazywał na sephorę. Zapach różnił się znacznie;/
Do tego wzięłam moschino funny i dość, że kartonik był bez folii to perfumy też nie są oryginalne. Czuć czymś ostrym, spirytusowym, a nie letnim funny. Zastanawiam się dlaczego doorisa ma tyle pozytywnych komentarzy, nikt inny wcześniej się nie zorientował? A może wysyła podróbki i oryginały, normalnie odechciało mi się robić zakupy perfum przez internet.