Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - AMERICAN & POLISH GIRLS część XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-08, 21:30   #152
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: AMERICAN & POLISH GIRLS część XXIV

Cytat:
Napisane przez roksanula Pokaż wiadomość
Tzn linia włosów nad karkiem?
Mozesz mi wkleić jakiś przykładowy ciepły zestawik?
oooo @na dobrze Ci wytlumaczyła
Cytat:
Napisane przez Sylvana Pokaż wiadomość
W takich właśnie chłodnych miesiącach wątek najlepiej się nam kręci bo to faktycznie w taką pogodę jak teraz to każda okazja na wyjście dobra no i cholerne szkoły, prace ..

Skądś to znam, też mam małe piersi i bez wkładek u mnie generalnie się nie obejdzie, ale mam teraz nowy strój co już tu raz wspominałam, nie mam praktycznie w nich piersi ale walę to bo jest naprawdę fajny i te małe piersi jakoś specjalnie mimo, ze w nim sa male to nie rażą

Z dwa tygodnie temu w sobotę tak zachlałam na imprezie, miałam taką spódniczkę z NY z podwyższonym stanem, którą zakłada się do najlepiej topów bez ramiączek co daje efekt takiego kompletu - sukienki.
I miałam sylikonowe wkladki w staniku, które się luzem umieszcza w staniku, były świetne z triumpha miałam je dołączone gratis jak kupowałam jakiś komplet i rano zachlana obudziłam się w mojej bieliźnie i patrzę, że mam tylko jedną a druga zgubiłam gdzieś na imprezie czy przemieszczając się
Jakoś musiała mi wypaść i to chyba jakoś górą przez ten top porażka
wybacz

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
a z majiblondow?
901s i 911 to majiblond, majirel jest z przecinkami

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora