Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-09, 07:18   #4778
studi
Zakorzenienie

Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!

Bry
U mnie popadało i dziś jest zimno jesli w ogóle temp. 20 stopni można okreslić jako zimną
Sylvi czy ten Twoj nie zaczyna coś kręcic z mieszkaniem?trochę mi się to nie podoba,że tyle się guzdrze z tym mgr i choćby dla honoru się spiał i w pierwszym możliwym terminie go obronił

---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ----------

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Sylvi wybacz mi, ale uwazam, ze nic z tego nie bedzie bo co to za deklaracja przez smsa? Wg mnie bez sensu to przekladasz. A to że powiedzial, ze chce z toba zamieszkac to tez nie jest argument przemawiajacy na jego korzysc. Tak, chce zamieszkac ale kiedy to juz nie wiadomo moze jestem nastawiona juz na niego jakos negatywnie ale kurde - jakby kochal to by zrobil cos w kierunku wspolnego mieszkania, staralby sie o ciebie, walczyl a on co
Ala ja sie już powtarzac nie chciałam bo Sylvi to mimo wszytsko próbuje swojego TŻ przed nami tu tłumaczyć,ale wcale się nie zdziwię jak październik nie wypadli