Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-09, 14:31   #3510
niut0
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
OSZZZZZZ Tyyyyyyyyyyy to moze sie zamienimy?

sztuczka_magiczka i tusia_m

Piękne pomysły macie na dekoracje.... Ja sama jestem na etapie kombinowania nad kolorystyką... Moj TŻ mówił o złocie, bo wg Niego to kolor "królewski", a chciałby taki właśnie kolor ze względu na fakt, że wesele ma się odbyć na zamku królewskim..... Ale ja nie jestem za złotem w tym przypadku, choć lubię go, to sala jest kremowa, a kościół aż kipi bogactwem i złotem.... Musi być więc inny kolor. O sukni myślałam, by miała akcenty czerni (koronkowe,delikatne), ale nie wiem czy weselną salę chcę widzieć w barwach biało-czarnych.......???

Laski z Lublina i okolic- słyszałyście już coś na temat zespołu Agat? Jakieś opinie? Może któtraś z Was go zamierza nawet mieć u siebie???

Ile wydajecie za zespoł? Ile liczy on osób? 4300zł to dużo/mało/w sam raz????
Nosz znowu nam zniknęłaś na jakiś czas
zdrówka

my za zespół na jeden dzień płacimy 2,8tys, drugi dzień chyba 250zł za godziny, albo 350 - nie pamiętam zespół z tych "bardziej znanych" - w każdym razie możne ich w Radiu Piekary posłuchać

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
dzięki kochana za pamięć kupilam tamten stempelek i jeszcze jeden i jak tylko wrócę do domu to bedę modzić. W ogóle lipiec mam wolny, więc postaram się już wykończyć swoje zaproszenia.

Wogóle słuchajcie...odezwał się do mnie mój były, który zaprosił mnie na facebooka i który ma już status "żonaty". Wysłał mi wiadomość co tam u mnie i takie tam. Odpisałam, że w przyszłym roku zmieniam stan cywilny, na co on mi odpisał, żebym podała mu gdzie i kiedy mam ślub, to on wpadnie i powie "sprzeciw" w kościele Zastanawiałyście się nad zapraszaniem swoich byłych na ślub/wesele?? Ja mam ze swoim bardzo dobre kontakty, aż się sama dziwię, ale nie wiem czy na poważnie mu podać tę datę...a co jeśli rzeczywiście wpadnie i takie coś rzuci???
no nieźle
Ja bym żadnego byłego nie zaprosiła, bo TŻ by się wściekł, a ja w odwrotnej sytuacji też