2011-06-09, 14:32
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Cytat:
Napisane przez motylek1007
szwagier przyjeżdzą z żoną w sobote o 12 juz, wiec w piątek bede miala niezły zapiernicz w domu.
w oku mial jakis maly opiłek, ale po przepłukaniu wylecial i bylo ok
|
dobrze ze wystarczylo plukanie
Cytat:
Napisane przez arnama
A wiesz że nie popatrzyłam na to od tej strony 
Jakoś zawsze myślałam że słyszał że przyniosłam coś do jedzenia i myślał że lody i nie chciał  tzn to drugie znaczenie też brałam pod uwagę ale jakoś nie w znaczeniu ze coś mu się śniło  nie wiem czy zrozumiecie, bo nie umiem tego wytłumaczyć 
---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------
To dobrze że nic poważnego mu sie nie stało 
A gości współczuję  my na weekend chyba pojedziemy do teściów, z powodu chęci imprezowania teścia mego znając życie zostaniemy tam od piątku do poniedziałku 
|
wole juz spac pod mostem i lowic ryby
Cytat:
wiem, ze sie dogadali na zasadzie: ja sie musze napic, ty bedziesz prowadzic
szwagierka: ok bede
mnie strasznie wkurza to picie alkoholu ogolnie i nie rozumiem dlaczego zawsze musi byc wodka
|
ja tak samo
Cytat:
a jak podam za mało jedzenia to co im dam do domu? zakładając ze mi po drodze wszystko wyjdzie :P
|
za dobra jestes ja tam nigdy nikomu nie daje jedzenia do domu i sama tez nie dostaje
co do wodki jak nie chcesz to nie podawaj ja tam rodzinie meza nie podalabym alkoholu nie lubie swietowania przy % wiec u mnie sie go nie podaje chyba ze mamy typowa domowke...
|
|
|