Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-09, 14:49   #3136
Kasiorek211
Zadomowienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II

Cytat:
Napisane przez Ania ania23 Pokaż wiadomość
to jeden pieron Agatka najlepsze były by te elektroniczne co Toto je ma
One są cholernie drogie ...
Baby jedne - używałam tych paskowych i nie było wielkiego problemu! Ma być prawie takiego samego odcienia. Możecie sobie patrzeć codziennie jaki się pasek zrobi, po którymś pasku same się skapniecie co to znaczy jaśniejszy o ton. Toż o włosach to byście wiedziały ile to jest.
Poza tym jak się zacznie robić bardziej blady niż wczoraj to znaczy, że jeszcze jest czas na przytulanki - toż płodny czas występuje przez jakiś czas a nie przez godzine. Na moich była informacja, że owulacja jest w czasie ok chyba 72 godzin od momentu kiedy ta druga zrobi się mniej więcej takiego samego koloru.

Dziewczynki, wszelkie testy pomagają jedynie wyznaczyć kiedy jest najlepszy czas na zajście w ciążę ale żaden (nawet ten TOTO) nie zapewni tego na 100%. To tak jak z ciążowymi - za bardzo rozwodniony mocz i dupa z pomiarów. Więc trochę spokoju i wyrozumiałości dla tego "skomplikowanego" urządzenia. Badajcie na luzie jako dodatek a nie jako wyrocznie i nie analizujcie na boga wybarwienia...Proooooszę.
No iprzepraszam za długość posta - spieszę się przed zakończeniem pracy i troche mi składnia zdań szwankuje

Edytowane przez Kasiorek211
Czas edycji: 2011-06-09 o 14:51
Kasiorek211 jest offline Zgłoś do moderatora