Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szkoła plastyczna
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-09, 16:56   #1
Martyna1234118
Przyczajenie

Unhappy

Szkoła plastyczna

Hej proszę o rade w tym roku kończę gimnazjum .. Złożyłam dokumenty do szkoły plastycznej i technikum organizacji reklamy ... podoba mi sie ta szkoła plastyczna ale jest daleko z przesiadką , szkoła jest w Warszawie , dużo jest osób po plastyku a nic po tym nie ma, dużo osób bez pracy . Moja mama strasznie sie tym przejmuje i niby nie ingeruje w wybór mojej szkoły ... cały czas tylko chwali sie że ide tam itd...no jest możliwośc bycia na stancji ... sama nie wiem byłam teraz na testach i w sumie moge powiedzieć że nie odstaje od rówieśników z talentem .... ale boje sie że sobie nie dam rady nie wiem czemu ..Na rozmowach dziewczyny miały świetną wiedze o sztuce a ja nie zabardzo.. ja w mojej szkole jedyna tak rysuje a tam spotkam sie z ludźmi naprawdę dobrymi i to może mnie przerosnąć .. za to mnie korci ten technik organizacji reklamy mam o wiele bliżej ... i uważam że to ciekawe i tu również przydadzą sie moje zdolności ... mam pytanie czy faktycznie opłaca sie iść do Lo plastycznego..? może ktos po plastycznej albo doradzi mi ..? prosze...?: D
Martyna1234118 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując