Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-09, 17:32   #4135
Danula
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
no ale widzisz, nie razi, jem i jestem zdrowa

oj Danulka, nie napisałam, że skomentujesz. moje wtrącenie o Tobie było żartobliwe, jako, że często widuję Twoje czepialstwo, co właśnie teraz również wychodzi . luz, blues!
i wiesz, naprawdę rozumiem jeszcze co piszesz i jaśniej nie trzeba

fajną stronę główną ma dziś google

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Roxi, Roxi, Roxi . dziś byłam na lekcji w klasie tego pierwszoklasisty , bo pisałam zaległy sprawdzian z fizyki . ale ta klasa jest okropna . facet sprawdza listę (nauczyciel to taki luzak, bardzo fajny z resztą, te klasy, które nie mają rozszerzenia mają luzy u niego). i jednego chłopaka nie było, na co drugi "nie ma ch**a" . został oczywiście wyrzucony z lekcji, ale że też takie rzeczy dzieją się na lekcjach...
u mnie też dziś chłodno... ale nawet fajna odmiana . jakoś przeczuwałam dziś aurę i wzięłam ze sobą marynarkę - całe szczęście

no właśnie, ale jak jestem w sklepie, to jakoś w każdych coś mi nie pasuje .
Masz rację jak ja coś komentuję i odpowiadam to jest "czepialstwo" a każdy inny(na przykład ty teraz) po prostu komentuje:ehe m: Amen

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora