Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - artykuł w internecie-prawda czy wybujała wyobraźnia redaktora?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-10, 08:59   #11
SamSzef
BAN stały

Dot.: artykuł w internecie-prawda czy wybujała wyobraźnia redaktora?

Cytat:
Napisane przez monius9 Pokaż wiadomość
autor artykułu tak samo niedoinformowany jak i panienki o których pisze

*Escapelle. To środek zalecany dla kobiet, które bardzo rzadko uprawiają seks (raz na dwa, trzy miesiące),*

no może i się czepiam, ale jak już się pisze o tym jakie nastolatki są tępe i nic nie wiedzą o antykoncepcji i takie idiotyzmy się wali, to..
autor jest kobietą tak jak pisałam wcześniej - ten artykuł jest sztampowy, z góry było określone jaki ma mieć charakter.

choć niestety takie nastolatki są... i jest ich coraz więcej...

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
Napisane przez FreakChic Pokaż wiadomość
Mnie raczej zadziwia to, że żyjemy w świecie, gdzie o seksie mowi się w programach śniadaniowych, i nie ma w tym nic złego, ale... Najgorsze jest to, że takie dziewczyny uważają się za mądrzejsze od lekarzy, i bardziej doświadczonych ludzi. Najbardziej mnie denerwuje argument "bo chłopak nie lubi gumek". To niech polubi, albo niech się powstrzyma od seksu... Zadziwiający jest poziom niedouczenia takich dzieci... I to jest dopiero straszne.
no tak, ale które nastolatki oglądają tv śniadaniową? raczej w tych godzinach są w szkole, a to też nie jest tak, że codziennie są programy uświadamiające młodzież w sprawie seksu.
SamSzef jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując