Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz.XXVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-10, 09:23   #680
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Guciu, ja ostanio oszalałam na punkcie mocnych, nasyconych kolorów cieni Zólte, pomarańczowe, kobaltowe, turkusowe, zielone, fuksjowe - to moje odkrycia niedawne wszystkie w/w testowałam na sobie i super się w nich czułam Ale żołty mnei chyba najbardziej uwiódł

No nie dogadujemy się na kompletnie żadnej płaszczyźnie. Wszystko leży. zero porozumienia. Spokojne rozmowy nic nie dają, bo sie ze mną bezszczelnie ttarguje, jak na arabskim suku.
Nic mnie nie cieszy w związku z nim. Nawet jak mi coś kupi, to nie mam z tego przyjemności, bo nerwy, nerwy, nerwy i ciągłe przykrości
O widzisz!!! No to ja musze się w końcu odważyć! Na razie kupiłam sobie z Inglota granatowo-niebieski, taki troszkę metaliczny i go uwielbiam! (wszyscy mi mówią, że mam oko, jak pióra pawia) i jeszcze mam taki fiolet. Genialny jest. No ale Ty to szalejesz! Zdecydowanie! wow! A z czego kupujesz cienie? Musze się wybrać na zakupy!

A co do męża, hmm... nie ciekawie to wygląda... Myślałam, że może jest coś co Was cieszy wspólnie i że na tym można byłoby się skupić,a le widzę, ze ciągła walka, przykrości, na tym nie da się budować związku. No i z tym targowaniem... no przecież Ty nie chcesz źle, nie próbujesz mu udowodnić, ze wszystko złe to on... ech...Trzymam kciuki! Mam nadzieje, że dojdziecie do porozumienia, ale przede wszystkim, tak jak Martucha, napisała, bądź szczęśliwa! Przecież to w życiu jest najważniejsze i życzę dużo odwagi i wytrwałości. Wiem, że jesteś mądrą kobietą i będziesz wiedziała jak postąpić!

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
moze romantyczne mari, albo zakręcone rosguciacios
ale tak na poważnie to hmm pomyślę
rosguciacios:haha ha:

Corii, no jasne, ze nie biją!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora