Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-10, 13:11   #3457
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek
Dot.: Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Jakie masz rachunki za prąd ?
koło 300 zł na 3 miesiące teście płacą
Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
ja tak miałam jak w ciążę zaszłam, zanim jeszcze test zrobiłam

co za baba dobrze, że sąsiedzi pomogli

darusia moja te ciągle biega

ja nauczyłam małą zasypiać samą teraz sama przychodzi jak chce spać i mówi aaa, wtedy pytam czy chce spać, ona że tak, więc kładę ją do łóżeczka, daję konika morskiego, który gra melodyjki i wychodzę. Uffff jak fajnie, bo tak to strasznie kopała mnie zanim usnęła

młoda cudny jest Dawidek jakie ma całuśne usteczka

PoP mam nadzieję, że Oliwce w końcu szybko się poprawi

Dusiaka śliczna wróżka mi niestety 18 nie pasuje, bo mam sesję ale może następnym razem się uda

nie pamiętam co jeszcze miałam napisać.....
eee u mnie to nie to tż teraz uważa jak nie wiem
My po szczepieniu, mały się rozpłakał przy wkłuciu, łapki do mnie wyciągnął i tak sobie wył na pół przychodni z 10 minut a ja z tego wszystkiego na pytanie lekarki o jego wiek tom palnęła, że 13 mcy kapnęłam się dopiero jak wyszliśmy następne szczepienie 29 lipca - ostatnie 5 w 1, później dopiero meningo jak do przedszkola będzie szedł nienawidzę tych szczepień...
Później pojechaliśmy na wieś do mojej siostry, Kubuś z dominisią poszalał i wróciliśmy do domu, teraz śpi (bez suszarki) a ja nastawiłam cały gar krupniku zjadł już pomidorową z indykiem, ale jak zje jeszcze później krupnik to mu nic nie będzie A dominisia u mojej siostry już tak się super zajmuje małym głaszcze go po główce, smoczka mu daje, picie mu podstawia, ładnie się bawią, śpiewa mu, a on tańczy dla niej no super się teraz razem bawią I taka mądra się zrobiła, wszystkie bajki z jim jam zna, wszystkie piosenki, w kółko graniaste z kubusiem się chciała bawić, ale mój ciumrok nie wiedział o co kaman i na "a my siści benc" się rozpłakał

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora