Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowe zadanie mamy - po poronieniu o brzuszki i maluszki dbamy cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-10, 13:23   #2671
myha82
Wtajemniczenie

Dot.: Nowe zadanie mamy - po poronieniu o brzuszki i maluszki dbamy cz. VII

Cytat:
Napisane przez karina222 Pokaż wiadomość
Nie wiem, ja mam jakoś dziwnie z tą wagą, nigdy nie wyglądałam na swoją wagę, a swego czasu jak miałam niedowagę to dopiero ciekawie się prezentowałam Teraz jak oglądam swoje zdjęcia sprzed kilku lat to myślę, że wyglądałam odrażająco

Na dowód moich 17 kg mogę skserować kartę ciąży i Ci wysłać, ale pewnie nie dotrze tak szybko jak zwolnienie

A ja nie przeczytałam tego o ubrankach, bo i tak już je mam i nie planuję kupować więcej na razie to co sobie będę humor psuć

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

No nie, to chodzi o to, że albo Cię przyjmą na porodówkę, albo na jakąś brzucho-patologię i będziesz tam siedzieć do puki Ci się brzuch w normach nie będzie mieścić
Ja miałam ostatnio faze na oglądanie swoich zdjęc sprzed 7 lat i jestem w szoku jak sie "posunełam" A wtedy miałam wrażenie,że jestem za gruba, a na zdjeciach widac jak mi kości wystawały Już chyba nigdy nie wróce do takiej figury

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Napisane przez justa878 Pokaż wiadomość
jak powiem co z tym psem to się wszystkie posikacie ze śmiechu
No dawaj

Martynka

Natalka
myha82 jest offline Zgłoś do moderatora