Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Idzie lato wielkimi krokami, zamawiamy więc pełno pudeł z sandałami cz.42
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-10, 17:30   #4243
em_ka90
Zakorzenienie

Dot.: Idzie lato wielkimi krokami, zamawiamy więc pełno pudeł z sandałami cz.42

Cytat:
Napisane przez siulka Pokaż wiadomość
mylisz się pies jak najbardziej powinien jeść karmy gotowe, przygotowane odpowiednio do potrzeb psów, z odpowiednią, optymalną dla nich dawką witamin, mikroelementów, kwasów tłuszczowych, a nie ludzkie jedzenie - gotowane = pozbawione wielu wartości odżywczych i nieprzystosowane do metabolizmu psa - nie siej niesprawdzonych treści
oczywiście ja mówię o porządnych karmach dla psów, a nie jakimś badziewiu z nieziemską ilością popiołu
nie mówię że nie powinien NIGDY jeść karmy suchej tylko żeby nie robił tego przez całe życie. w takim razie mój pies jest przykładem 'niesprawdzonej treści' która nie może jeść suchej karmy i nie ważne jak droga, dobra (chociaż nie smakowałam jej, więc nie wiem czy jest dobra) i jakie by nie miała odpowiednie składniki to i tak nie może jest zjeść, bo jest zwyczajnie chory po każdej karmie. jego organizm po prostu nie toleruje takiego jedzenia od małego .

em_ka90 jest offline Zgłoś do moderatora