Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój mały świat Oriflame :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-10, 17:52   #324
karinka124
Wtajemniczenie

Dot.: Mój mały świat Oriflame :)

Cytat:
Napisane przez aneczka2238 Pokaż wiadomość
Pytanie do Pyci, ale myślę że się nie pogniewa jak odpowiem.

Od terminu zapłaty jest jeszcze tydzień zanim zaczną naliczać odsetki i naliczą karę

dziękuję ulżyło mi więc pójdę do tej kobiety jutro lub w poniedziałek i osobiście powiem by uregulowała płatność i w końcu wysłała mój zwrot

a jeśli nie to ja zapłacę ze swoich , a ona będzie musiała mi oddać kasę

PS. Pyciu czy będzie też jakiś konkurs tj odpowiedź na 1 pytanie dot. Oriflame i jak tak to kiedy ? bo tak wyczytałam w regulaminie

ii wygra te 75 osób co jest na Twojej liście? [jeśli Ty wygrasz ]

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Cytat:
Napisane przez pycia17 Pokaż wiadomość
Lekcja 13
Na życzenie jednej z was dzisiaj przy tablicy korektory. Opiszę wszystkie z oferty, jeśli jakiś ominę to, piszcie

Korektor mineralny GG
Z ekstraktem z czerwonych alg zmniejsza opuchnięcia, cienie pod oczami. Stosuję ten korektor, nie podrażnia, nie uczula, odswieża cerę. Rozświetla, nie obciąża, doskonale się rozprowadza, długo się utrzymuje, bardzo wydajny.
Jestem na Tak

Korektor Very Me Clickit
Gładka konsystencja, dla wrażliwej skóry.Fajnie wygładza, idealnie maskuje cienie pod oczami. Skóra wygląda świeżo, delikatnie. Mogę go szczerzę polecić

Korektor Very me Cover Up
Maskujący niedoskonałości korektor, nadaje naturalny wygląd. Oczyszcza, łagodzi, dobrze kryje, wydajny, nie podrażnia. Posiadam odcień jaśniejszy, dobrze się go rozprowadza, dobrze stapia się z cerą.

Absolutny hit wśród zamawiających
Zestaw korektorów O.B
Trzy korektory w jednej palecie. Każdy z nich spełnia inne zadanie, Działa przeciwbakteryjnie, koi i nawilża.
Zółty zakrywa cienie, zielony w połączeniu z beżowym idealnie maskuje niedoskonałości.

co do korektorów to ten Very me Cover Up jest dobry

używałam też tego potrójnego i najlepszy ten beżowy kolor

natomiast zastanawiam się nad jakimś dobrym korektorem pod oczy [kryjącym ] Pyciu czy ten mineralny nada się ?? (mam 20 lat ) CZY jednak lepszy będzie ten
Very Me Clickit ?

Edytowane przez karinka124
Czas edycji: 2011-06-10 o 17:47
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując