Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-10, 17:32   #3371
agatkaa1
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II

Cytat:
Napisane przez Toto1 Pokaż wiadomość
ha! a jak ja wytrzymam. juz mnie skreca.. i tak zazdroszcze dziwczynom ze znaja terminy @...u mnie rosyjska ruletka
hahaha wymiękasz??

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a ja jestem jakoś takoś spokojna za was, albo wszystkie zobaczycie II w niedzielę, albo jesteście mistrzyniami we wkręcaniu sobie objawów a nie możecie testować jutro??? bo ja już nie mogę się doczekać
ha też się już nad tym zastanawiałam czy by czasem jutro nie zrobić bo bym poleciała prędko do apteki wykupić dupka ale że ja mam to szczęście że jak zrobię test to @ zaraz się pojawia więc chyba się jednak nie skuszę chyba szkoda mi testu

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co myślicie o prowadzeniu ciąży prze dwóch ginekologów? Bo zastanawiam się czy nie zapisać się gdzieś na nfz do lekarza, ale nie wiem jak to miałoby wyglądać...
też się nad tym zastanawiałam bo przynajmniej może bym dostawała skierowanie na badania i robiła je za free ale z drugiej str musiałabym osobno zapisywać się na usg do innej wioski bo niestety w ośrodku nie mają swojego usg no i nie wiem czy jest sens stresowania sie podwójnie??

Lucy masz normalny apetyt?? bo ja dziś zero apetytu zjadłam na śniadanie tylko małą kromeczkę chleba jogurt później kawałek drożdżówki i jabłko i to byłoby na tyle

a tak w ogóle oglądałam przed chwilką CHICHOT LOSU powtórkę i się poryczałam Trzebiatowska zrobiła w nim chyba 5 testów i każdy pozytywny na końcu pow temu swojemu że za 8 miesięcy musi urodzić dziecko no i się poryczałam bo jeszcze na końcu leci piosenki JEŚLI KOGOŚ KOCHASZ ........ ahhh

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2011-06-10 o 17:38
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora