Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-10, 18:45   #3373
Lucy1111
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II

Cytat:
Napisane przez Cookie24 Pokaż wiadomość
uwielbiam tego aktora , a ogladałas http://www.filmweb.pl/film/Uprowadzona-2008-401089
oglądałam i bardzo mi się podobał A te sceny pościgów przypominały mi Tożsamość.

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
ale jak by wyszedł pozytywny to byś się ładnie do ludzi uśmiechała
właśnie nie! to działa trochę inaczej - wkurzaliby mnie niemiłosiernie! wiesz, stać przez 12h wiedząc, że niedługo może mnie nie być w tej pracy. Czas wlókł by się niemiłosiernie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość

Lucy masz normalny apetyt?? bo ja dziś zero apetytu zjadłam na śniadanie tylko małą kromeczkę chleba jogurt później kawałek drożdżówki i jabłko i to byłoby na tyle
cały dzień mam uczucie sytości (hehehehe, już nie mogę z tych naszych objawów śmieję się sama do siebie )
coś tam zjadłam, ale szału nie ma

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Cookie24 Pokaż wiadomość
jeszcze niee ale pewnie go obejrze...

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

ja jem tyle .... prawie na codzien ........
dlatego wyglądasz jak modelka z wybiegu

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość

a która Tożsamość bo było kilka?
chodzi o Unknown z Liam Neeson w roli głównej. film z maja tego roku
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora