Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lato mamy już za pasem, wakacje spędzimy z bobasem. Marzec-kwiecień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-10, 17:44   #2189
trzyrazyi
Zadomowienie

Dot.: Lato mamy już za pasem, wakacje spędzimy z bobasem. Marzec-kwiecień 2011

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
egoego nie,nie ma,ale to nie jest mi specjalnie potrzebne... dzieci i tak wolą oglądac świat,niż buzię mamy

Ale jak mala bedzie twarza do ciebie to zawsze bedziesz widziec (poki malutka jest) gdyby sie zakrztusila czy cos jej sie dzialo a potem jak wieksza to odwraca sie spacerowke chyba

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
laseczka śliczny Kacperek

Mojej znajomej synek ma 8 miesięcy i nie siedzi, byli u neurologa i w ogóle, lekarz powiedział ,że dzieci mają czas do 10 miesiąca to górna granica ale i są takie które właśnie maja po 9 msc i nie siedzą a niektóre w wieku 6 msc tak. Osobiście o takim 4 msc bobasku które SAMO zaczęło siadać nie słyszałam bo posadzić i siedzi to w sumie żadna filozofia
ale może i tak się zdarzyło..

mój mały leży w leżaczku i wcina sowę.

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

wanilko ja też miałam kiedyś problem z laktatorem, nie ssał.. i poluzowała się taka plastikowa nakładka, w trakcie mycia mi wyleciała.. nie wiem jak to wytłumaczyć..to skąd leci mleczko zabezpieczone jest u mnie taką gumą..i to wyleciało i nie chciał ssać..

Ja na szczęście mam dużo wolnego czasu, odciągam mleko i wychodzę, to dobrze mi robi.. takie oderwanie się, wyjście do kina, zakupy... bo jakbym miała karmić cały czas tylko piersią, to byłoby ciężko ale da się wytrzymać..na szczęście jest takie coś jak laktator i butelki

wczoraj wypiłam karmi..obudziłam się z mokrą bluzką :/
karmi jest niemożliwe jeżeli chodzi o laktacje ;d

zamierzam sie wybrac na zakupy i musze odciagnac mleko...nigdy tego nie robilam przedtem..mozesz mi napisac...ile przed wyjsciem odciagasz??? i jak twoj tz.podgrzewa je potem?>???? i gdzie je trzymasz???