Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lato mamy już za pasem, wakacje spędzimy z bobasem. Marzec-kwiecień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-10, 17:51   #2193
iizabelaa
Zakorzenienie

Dot.: Lato mamy już za pasem, wakacje spędzimy z bobasem. Marzec-kwiecień 2011

Montii umiejętnośc samodzielnego siedzeni to podobno między 8-9 miesiącem dzieci zdobywają, oznacza to, że z leżenia same potrafią się usiąść, a wcześniej przeważnie je rodzice sadzają, moja siotra posadziła Nikodem jak miał 5-6 miesięcy ale on duży i silny jest Czarna przemyśl to na spokojnie, bo dobry zakup może ci posłużyć do 3 lat, jeśli chcesz takie maleństwo włożyć, to na pewno spacerówka musi się rozkładać na płasko, kubełki sa bardzo zgrabne, ale jednak w praktyce rzadko polecane przez mamy, przeważnie są małe idz eicko szybko wyrasta, jeśli natomiast chodzi o możliwość jazdy przedem i tyłem to możen nie jest najważniejsze, ale bywa tak jak mój bratanek że na początku boją się jeździć przodem, kiedyś pamiętam czytałam, ze polceane sa spacerowki firmy Maclaren, ale teraz nawet nie mam neta żeby zobaczyć czy jest taka firma czy coś mi sie ubzdurało Harrods fajnie masz z tą przyjaciolka, i zazdroszcze mieszkania w centrum, ja sie czuje jak na wygananiu czasami