Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-10, 20:32   #3722
tenebrosa
Wtajemniczenie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a w ogóle już wieczór więc 399 dni do ślubu !!
Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
399 dniiiii
To znaczy, że u mnie 3 z przodu już za tydzień?! Wydaje mi się, że jak już zostanie rok, to zleci nie wiadomo kiedy i będzie się trzeba zacząć streszczać z niektórymi rzeczami, żeby potem nie pozostawały na ostatnią chwilę

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
mam nadzieję że trafimy na kogoś normalnego kto rzeczywiście otworzy nam oczy a nie będzie piep#ył głupoty tak jak moja siostra jak chodziła na nauki, babka byla tak glupia że szok.. a szwagier co rusz musial sie gryźc w język żeby czegoś tej babie nie powiedziec
a to nauki mozna odbębnic tak wcześnie przed ślubem?
Można, ogólnie nauki nie mają terminu ważności, my zrobiliśmy jej już na jesieni ubiegłego roku, a więc prawie 2 lata przed ślubem. A jak niektórzy mieli taki kurs w liceum na religii, to też się liczy i wtedy nie muszą nawet iść na nauki. Nasze trwały 2 miesiące i też bardzo miło wspominam ten czas. Było to dla mnie takie swoiste duchowe i trochę psychiczne przygotowanie do bycia małżeństwem A poradnia jeszcze przed nami, tylko jedno spotkanie w ramach tej poradni mieliśmy na naukach, a dwa musimy jeszcze odbębnić już we własnym zakresie, bo to jedno było takie "grupowe" Ciekawe jak ja zrobię wykres jak jestem na hormonach, to się przecież mija z celem. Chyba od razu powiem babce, że u mnie nie ma to najmniejszego sensu i czy chce żebym jej przyniosła wykresu z netu skopiowany