Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-10, 20:43   #3492
bacharybnik
Zadomowienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II

W końcu nadrobiłam zaległości

Cytat:
Napisane przez Cookie24 Pokaż wiadomość
Toto mi dzis tez mija miesiac od # dokładnie po 17......
A mi dziś mija dokładnie 4 miesiące od #

Cytat:
Napisane przez Daria16071989 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Ja jestem już po wizycie.. I jestem już załamana
Moja gin mi powiedziała,że nadal nic nie widać i jutro mam podjechać do szpitala i zbadają mi betaHCG jeżeli wyjdzie niska to znaczy że jest bardzo wczesna ciąża ale jeżeli wyjdzie wysoka to znaczy,że ciąża umiejscowiła się pozamacicznie i będę musiała mieć robiony zabieg laparaskopowo a jak nie da się usunąć to operacyjnie i będą musieli usunąć jajowód. Jestem załamana już ryczę bo myślę,że będzie źle!! Ja chyba na łeb dostane... Za co ja muszę tak cierpieć???
Kochana, wszystko będzie dobrze, pewnie to wczesna ciąża. Tak jak już tutaj ktoś napisał że jakby była ciąża pozamaciczna to by Cię coś bolało.
Moja siostra miała ciążę pozamaciczna na jajniku i strasznie ją bolał ten jajnik. Ja też bym Ci radziła iść jeszcze do innego lekarza. Trzymam żeby jutro się okazało że wszystko w porządku.

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
a ile bierzesz tej luteiny ??? bo ja też luteinę biorę, 2 x 1

ojj, tak, będzie ciekło więc się nie zdziw
Mam brać tak jak Ty, 2x1

No i oczywiście trzymam za wszystkie testujące dziewczyny w niedzielę, żeby zobaczyły upragnione II krechy

17.09.2006 Kamilek
07.11.2010[*] Mój Aniołek
10.02.2011[*] Mój Aniołek

Edytowane przez bacharybnik
Czas edycji: 2011-06-10 o 20:45
bacharybnik jest offline Zgłoś do moderatora