Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacje zaczynamy i na wyniki matur czekamy! Matura 2011 cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-10, 20:45   #1696
tynus
Rozeznanie

Dot.: Wakacje zaczynamy i na wyniki matur czekamy! Matura 2011 cz. VII

Cytat:
Napisane przez kaja_92 Pokaż wiadomość
No właśnie mi chodzi o to, że nie mogę na 2 jednocześnie. Wybieram główny, ale jeśli bym się na niego nie dostała, to mogę mieć szanse na alternatywny. A tak muszę od razu wybrać jeden z 2 najlepszych dla mnie kierunków i jak się nie dostanę na jeden z nich, to 2 odpada z racji, że nie jest alternatywnym. A tak byłaby jeszcze szansa na ten 2...
Nawet gdyby były na alternatywnym i tak byś się nie dostała, bo jest duża ilość chętnych. Zresztą teraz nie wiaodmo, co brać na alterntywny, bo zawsze istnieje możliwośc, ze w tym roku będzie to już zapełnioone. geodezja zawsze była oblegana, a budownictwo jest zamawiany,, więc to nie dziwi...dobrze, ze do razu zrobili, z eich na alterntywne nie można brać, bo byś wzięła... na 1st się nie dostała (ten główny) na drugi alternatywny jesteś od razu skreślona, a na ten trzeci mógłyby być tylko 2 nabory, więc chociaż dobre to z ich strony, że coś takiego zrobili.

Strasznie denerwuje mnie to w ich rekrutacji, że keirunki główne i alternatywne,a nie jak na innych uczelniach, że wszytsko jest na tym smaym poziomie ptoemz tych kierunków, co się dostaniesz wybieras zten, który Ci odpowiada i już.
tynus jest offline Zgłoś do moderatora