2011-06-10, 20:53
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cz. III dietkowania czyli jak przez dwa lata zrzucić 5kg. :D
Cytat:
Napisane przez Cindy90
je Winyl!! 
Psyche skończ gadac tylko się bierz do roboty! Jak chcesz wyglądac przy idealnym R.? Bo chyba nie jak pasztet :P powiem wam facet najlepszy suplement diety :P
Ja tam się chcę sobie podobac i facetom..
Bylam na basenie. Aqua aerobik byl i wszystkie babki mlode i stare na mnie luka i zadziorczy usmiech a ja zonk. Wszysy kolesie na mnie looka, znow zonk. Rotownik do mnie pomachal- zonk!! A najlepsze na koniec susze wlosy a tam siedzi syn z ojcem i czekaja na cos i na mnie sie gapia caly czas, mysleli ze nie widac, ale w lustrze ich widzialam, spojrzalam za siebie na nich a oni glowy w inne strony- brechaaaaaaa!!!
Poszlam do K po moje naczynie. W prawdzie nie mialam make-upu, bylam ukryta pod ubraniem, ale wygladalam bosko zapewniam was :P hehe szpile, obcisle jasne jeansy itd  a on do mnie wyjasnijmy to... a ja nie ma co wyjasniac daj mi naczynie. Zamknal drzwi [mysle sobie zaraz mi cos zrobi], I tak przez kilka minut gadal. Dal mi wreszcie to naczynie a ja mu: Ty ze mna zerwales? on: no tak ja: to widzisz nie ma co tu wyjasniac i wyszlam.  ale mam radoche hahahaha
|
Winyl raczej teraz za wiele nie je 
Pięknie, jestem z Ciebie dumna!
A co do basenowej historii to myślałam, że się zaraz zwierzysz, że okazało się, że spadł Ci stanik, masz majtki na lewą stronę, zapomniałaś zmyć makijaż przed basenem i masz clowna na twarzy czy coś ... a tu po prostu jesteś piękna, ehh, nudy 
|