Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-11, 11:09   #3758
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość

Jakim spokojniejszym???? Jakim spokojniejszym???? Widziałaś kalendarzyk ??? Czerwiec jest najbardziej oblegany.... A wrzesień to raczej na równi z lipcem i sierpniem

hehe no teraz spojrzałam i faktycznie zawsze mi sie wydawalo, ze czerwiec i sierpien jest najbardziej oblegane ale i tak dadzą rade na wrzesien wszystko zaplanowac a sale kasimniam mozesz obejrzec klikając na ta w Jej poscie

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość

No, Kochana, nic mi nie wiadomo na ten temat, raczej żadna z Nas nie brała cywilnego poza Polską. Nie pomogę
ALEEEE Co do kościoła- nie, nie płaci się od razu. Ja np. DZWONIŁAM do księdza Zapytać czy można już sobie datę ślubu zarezerwować na 2012- odpowiedział, że TAK, więc zapytałam wtedy o godzinę i....okazało się, że na 1.09 już mają 15:00 i 16:00 zajęte
Teraz to już mają i 15:00, i 16:00, i 14:00 zajętą
Tak więc szukaj numeru do parafii, w której chcecie się pobrać i dzwoń!!! Nie czekaj do lipca Ja 2 tygodnie po tym uzgodnieniu znów musiałam dzwonić, by na 100% potwierdzić to i zaklepać na dobre- ksiądz wtedy zgumował zapis ołówkiem i wpisał Nas już długopisem
a gdzie Ty mieszkasz w PL? bo sorki, ale zapomnialam bo to zalezy chyba od wielkosci parafii... wiem, ze w niektorych parafiach nawet jeszcze nie zapisują na 2012, a jak ja bylam, co prawda mnie zapisal, ale jeszcze nikogo nie mial na 2012 to Ty pewnie mieszkasz w jakims duzym miescie, gdzie duzo ludzi jest i stąd juz zajęte terminy...ale lepiej jest zadzwonic i sie spytac, zeby nie bylo zonka

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2011-06-11 o 11:05
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora