Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-12, 21:31   #4560
monica80c
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las

eeee to ciasto z jogurtem jest całkiem fajne

jak te torby są takie duże te etorebkowe- a można tylko do 2 kg to co my mamy w nich nosić???????????????

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Lynia mom
masz rozgrzeszenie
pokuta- oglądanie torebek i mizianie telefonu
Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość

jutro przeszukuje caly dom, bo 2 lata temu wcielo mi moja torebke ze stradiego, nawet z metkami byla czasami jej szukam, ale chyba zapadla sie pod ziemie
jak znajdziesz- informuj
Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
Hej dziewuszki
Kochane specjalistki,poradźcie

Sprzedałam torbę na allegro, kobitka zapłaciła przez płacę z allegro, ale, że ja dopiero zaczęłam przygodę ze sprzedawaniem, przeoczyłam i nie uaktywniłam tej funkcji, dopiero zrobiłam to w sobotę.
W ogóle mam nadzieję, że dobrze to uruchomiłam Kupująca wpłaciła pieniądze 7 czerwca.
Czy jak uruchomiłam tą płatność to kasa wpłynie mi na konto??
Nie wiem co robić,HELP
tak jak hanusia mówi
a w ogóle to jak wejdziesz w nr płatności, jeszcze raz się zalogujesz to masz w kwadraciku opcję "zleć wypłatę" to kliknij i zleć- bo może Tobie o to idzie?
Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

Rocznica udana Byliśmy w kinie na... kung fu panda 2 fajna bajka
i ile ja dziś lemoniady w Pizza Hut wypiłam Mają zarąbistą!
ale ja tam dawno nie byłam a pizza dobra?
Cytat:
Napisane przez losek78 Pokaż wiadomość
dziewczyny ja jestem bardzo zawiedziona etorebką, mój ostatni zakup Jill http://etorebka.pl/s03.php?f=0282
rączka powoli się nadrywa w tym krótszym uchu , ten drugi pasek ten dłuższy , dopinany już się urwał a torebkę mam 2 miesiące
ślij im maila i zdjęcia
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora