Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szpital w RYBNIKU
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-13, 11:35   #6
gloria81
Rozeznanie

Dot.: Szpital w RYBNIKU

Ja się nasłuchałam tak okropnych opinii o szpitalu w Orzepowicach, że nawet przez chwilę nie brałam go pod uwagę. Moja koleżanka rodziła tam miesiąc temu i jest zachwycona więc ile pacjentek tyle opinii...a słyszałam,że dają za darmo znieczulenie tylko nie mam pojęcia co należy zrobić żeby je dostać...
Ja rodziłam 3 tygodnie temu w szpitalu w Knurowie i raczej nie mam powodów do narzekań.Oprócz tego,że mają bezpłatną szkołę rodzenia z ćwiczeniami dla ciężarnych,można skorzystać z wanny do porodów (dziewczyny z porodówki polecały jako świetny sposób na łagodzenie bólu,ja nie skorzystałam,bo miałam cesarkę) pokoje po porodzie są dwuosobowe z prysznicem,nowymi łóżkami i TV.Na opiekę nie narzekam,ale były milsze i mniej miłe położne,ale tak będzie wszędzie.
A słyszałaś o klinice na ul. Łubinowej w Katowicach? Luksusowe warunki!Zobacz na stronce
http://www.narodziny.com.pl/index.php
i to wszystko z kasy chorych! Tylko musiałabyś iść na wizytę do któregoś z tamtejszych lekarzy,żeby wciągnęli cię na listę rodzących tam.
Ogólnie szpital to szpital i nie ma to jak w domku.Ja też wybrzydzałam przed porodem i pięć razy zmieniałam zdanie gdzie rodzić,a teraz wiem,że najważniejsze było dla mnie żeby mąż miał blisko i zdążył w razie czego...
gloria81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując