Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co robić? Rezygnować? Brnąć dalej? STUDIA.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-13, 16:03   #1
Lia1989
Przyczajenie

Co robić? Rezygnować? Brnąć dalej? STUDIA.

Witam serdecznie.
Potrzebuję Waszej porady, bo sama już nie wiem co mam robić. Moja droga edukacji jest dość burzliwa. Zaraz po maturze zdecydowałam się studiować w szkole prywatnej, co było błędem. Okazało się, że ocenę można sobie tam kupić, a poziom jest żenująco niski. 2 miesiące po sesji zimowej zrezygnowałam. Rozpoczęłam od października bardzo podobny kierunek, ale już na uniwerku, zaocznie. Przez rok byłam zachwycona. Tak jest nadal. Jestem na drugim roku.
Od października 2010r. zaczęłam studiować dziennie drugi kierunek. Radzę sobie na nim bardzo dobrze, ale po prostu go nienawidzę! Z miesiąca na miesiąc rozczarowywałam się nim, denerwuje mnie tam wszystko.
Od kiedy tam studiuję mam większe problemy emocjonalne, problemy ze snem się pogłębiły. Czuję się ciągle przygnębiona, zniechęcona do życia. Mam coraz częściej myśli samobójcze. Strasznie się zmuszam, żeby w ogóle tam iść...
Zdałam sobie sprawę, że nienawidzę takiego wkuwania. Zawsze pociągało mnie tworzenie czegoś nowego, malowanie, pisanie, projektowanie, fotografia. Męczę się obecnie.
Co robić?!
Lia1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując