Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz.XXVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-14, 11:57   #1036
gold-fish
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII

India ja mam całą w kafelkach i myślę, że to był dobry wybór. Teraz mieszkamy gdzie sa kafle do połowy i niestety brud się zbiera na łaczeniu kafli ze scianą a ściana jest jakas cała poplamiona

Ktosiu, jeszcze raz Ci gratuluję Marcelinki wklejałaś gdzieś fotki? bo mnie tu kilka dni nie było i niestety nie mam czasu nadrabiać ...

Myszko, śliczny ten Twój rozrabiaka

Ania, super wieści... możesz zacząć wielkie odliczanie do lipca

Chyba Wam już wspominałam że się przenieśliśmy do kolegi i jest git W weekend bylismy na pare godzin nad morzem i fajnie się opaliłam a wczoraj tż z teściem cały dzień montowali kuchnię i mam zamontowany blat i kilka frontów z uchwytami. Przyznam sie że nie posłuchałam sie Was i wybrałam inne uchwyty, ale jestem mega zadowolona bo ślicznie wyglądają i okazało się, że gdybym wybrała te dłuższe to by mi obijały szafę stojącą - czego praktycznie nie dało się przewidzieć wcześniej zdjeć nie mam na razie.

I jeszcze napisze Wam o mamie. Pamietacie jak Wam pisałam, że miałam takie dziwne uczucie jakby moja mama (jak od niej się wyprowadzaliśmy) oczekiwała, że jej podziekuję czy coś Więc wczoraj przyszła do mnie do pracy i dała nam narzędzia teścia i kawałek kiełbasy (nie dałam jej buzi na powitanie, bo nie miałam ochoty po tym wszystkim, a ona na to ,,widzę, że wiele nienawiści jest w tobie" , odwróciła się i poszła. Dzisiaj do mnie dzwoni o coś się spytać i podziękowałam za tę kiełbasę a ona że jednak umiem dziękować pytam sie o co chodzi a ona że wyprowadzajac się po 10 miesiącach jej nie podziękowałam... i że mój mąż mi widocznie wytłumaczył, że po co dziękować, bo przecież znam zasady jakie mi wpoiła taa, mój maż zawsze jest winien.
Czytam niesamowitą ksiażkę ,,Toksyczni rodzice" i naprawde polecam. Myślę, że każdy kto zamierza mieć dziecko mógłby ją przeczytać, żeby przypadkiem samemu nie ranić w przyszłosci swego dziecka...

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora