Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - AMERICAN & POLISH GIRLS część XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-14, 16:15   #495
Lolaa87
Zadomowienie

Dot.: AMERICAN & POLISH GIRLS część XXIV

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
chce i to baaardzo, moje piersi bez pushupa sa naprawde marne a jak sie poloze bez stanika to poprostu nic tam nie ma, tylko sutki stercza buhahaha

Ja juz po zakupach Rosmanowskich, jak zwykle hurtowo zakupy robilam i zostawilam ponad stówe
aaa i wykupilam sobie karnecik na solarium na 100 min juz po opalanku.

Cchcialam kupic jeszcze samoopalacz ale w Rosmanie byl tylko jeden sun ozon rosmanowski, jak doczytalam zeby uwazac bo moze zostawiac trwale slady na ubraniach to odrazu mi sie go odechcialo. Poszukam moze jakiegos dobrego na necie. Znacie jakies dobre i mocne samoopalacze?? ale nie zawrotnie drogie bo juz wyzerowalam sie totalnie

Chodze i caly czas mysle o narkozie, ja nie chce narkozy, nigdy nie mialam i sie jej panicznie boje niewiem co mam zrobic, naprawde mam 1000 mysli na sekunde, wczoraj TZ sie pytal czy naprawde tego chce i czy chce to naprawde zrobic - powiedzialam ze tak. Ma mi pomodz z kredytem bo sama to mam zdolnosc kredytowa ale na jednego cycka
Ja mam chusteczki samoopalajace wlasnie te rossmanowskie sun ozon i powiem Ci, że jestem mile zaskoczona bo wczesniej uzywalam daxa i efekt byl marny, a ten sun ozon posmarowalam na noc buzie i rece i bardzo fajny efekt, calkiem mocny braz i nie zrobily mi sie zadne plamy, ani na pizamie ani na poscieli.
Cytat:
Napisane przez kociaczek88 Pokaż wiadomość
o jaki ten dzieb do dupy , zrobili mamie rezonans komputerowy i lekarz powiedzial ze jest na maxa pocharatany ze ma przerwe 8 mm między kręgami narazie ma rehabilitacje do końca lipca prawdopodobnie a potem zobaczymy tak mi przykro że ją to wszystko boli z tego stresu wypalilam pół paczki fajek
Ojej, przykro mi Trzymam kciuki zeby Twoja mama szybko wyzdrowiala

Edytowane przez Lolaa87
Czas edycji: 2011-06-14 o 16:16
Lolaa87 jest offline Zgłoś do moderatora