Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zapuszczanie włosów
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-14, 23:54   #2016
Rybiorek
Zakorzenienie

Dot.: Zapuszczanie włosów

Cytat:
Napisane przez Friese Pokaż wiadomość
dziewczyny, a może być tak - bo czytałam w poście z grudnia 2010 - że przy stosowaniu tego wszystkiego włosy bardzo wolno rosną a wystarczy że odstawię coś i będą szybciej rosły? albo coś wymienię?

moze cos w tym byc niestety nie pomoge co wyrzucic bo sama zawsze albo stosuje full albo nic

daje fotki po zakonczeniu eksperymentu, niestety jest za pozno na takie sesje zdjeciowe, musialam wsadzic glowe pod lampe zeby wyszedl kolor, wylaczylam flesza w komorce bo wychodzilo gorzej jak sie swiatlo odbijalo od niego

nie patrzcie na fryz bo tylko wysuszylam suszarka, zadnej stylizacji, nie nie nakladalam zelu ani kremu

fotka pierwsza - to jeszcze z henna 2 tygodnie temu (ful wypas stylizacja - czyli zelek nakaldany na mokre i potem dyfuzor)
fotka druga - po eksperymencie, leb pod zyrandolem, zero stylizacji
fotka trzecia - po eksperymencie, fotka z pozycji ziemi wiec juz ciemniej ale i tak widac chyba ze mam czerwony, zero stylizacji, suszenie suszarka i roztrzepywanie palcami

z koloru jestem zadowolona, dziwne ale z reszty tez, wloski sa troche proste ale nie szkodzi, zmiana mi sie przyda

no to teraz dbam o wloski, skalpik i zapuszczam, oficjalnie

(przy myciu nie wypadl ani jeden wlos, na razie skalp tez ok, troche sie obawialam bo mi rozjasniacz kapnal na skalp w kilku miejscach i troche to czulam po zmyciu jak siedzialam z maska, ale potem po zmyciu farby i ponownym nalozeniu maski wszystko wrocilo do normy)

edit wtorek: fotka 4 - z przed paru minut w swietle dziennym, robione przy szklanych drzwiach na taras, bez lampy (przetrwaly noc prawie idealnie pomimo braku stylizatora)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg przed.jpg (86,5 KB, 99 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg czerwony.jpg (113,6 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg czerwony 1.jpg (106,5 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg czerwony 2.jpg (80,5 KB, 102 załadowań)
Blog fotografa
Poza pracą fotografa

Edytowane przez Rybiorek
Czas edycji: 2011-06-15 o 06:30
Rybiorek jest offline Zgłoś do moderatora