Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-15, 12:34   #4197
Chatka
Wtajemniczenie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Chatka współczuję problemów ze snem, nie cierpię tego :/

My chcemy na stolikach ustawić winietki, ale takie nietypowe. Stoły mamy 8-10 osobowe i nie chcemy na siłę usadzac gości, więc wymyśliliśmy, że po prostu postawimy na każdym stole jedną listę gości, którzy będa tam siedzieć, bez rozdzielania ich na konkretne krzesełka. Tylko, że nigdzie nie spotkałam takiego rodzaju winietek i nie wiem skąd mogłabym to zamówić
Z dodatkowych atrakcji chcemy lampiony, ale pod warunkiem, że nie będzie suszy, bo lokal jest w lesie nad Zalewem
Ja też, a codziennie wieczorem mam problem z zaśnięciem, ale nigdy aż tak

Dobry pomysł z tymi winietkami, ale skoro to będą po prostu listy na kartce papieru, to może warto samemu zrobić? Kupcie ładny papier, wybierzcie ładną czcionkę i sami w domu wydrukujcie Uważam, że tak prostej rzeczy nie warto zamawiać, a zawsze jest satysfakcja, że sami zrobiliście

A właśnie, nie chciałabyś carmelova spotkać się z nami na lubelskim spotkaniu 9.07? Zajrzyj sobie na Jeszcze przed, tam jest wątek o tym spotkaniu

jagodzia, super i ja się cieszę razem z Tobą

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Pewnie, że chcę obejrzeć i ta cheć mi nie przejdzie, więc czekam na ostateczny rezultat z niecierpliwością
Cieszę się, mam nadzieję, że się nie zawiedziesz

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-06-15 o 12:33
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora