Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-15, 12:49   #1126
dygotka8
Zakorzenienie

Dot.: Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Bienioka ja mialam przy pierwszej ciazy britaxa- on chyba w niemczech jako Roemer funkcjonuje? i byl dosc wysoki, na tyle ze jak pozniej sie przesiadlysmy do spacerowki a pozniej chcialam mala w parasokce wozic (bo jednak britax mial dosc szeroki rozstaw kol z tylu)- to protest byl ogromny i zdaje mi sie ze chodzilo wlasnie o ta wysokosc siedzenia. bo w spacerowce pupa przy ziemi prawie a w britaxie z 15-20 cm wyzej aha no i raczke tez mial regulowana
o co chodzi z ta parasolką??prosze o wyjaśnienie
Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
wiesz ale dla dobra maluszka najlepiej jest go uodparniac na rozne temperatury... juz kiedys pisalam, pediatra to mi mowil ze do -5 spacerek codzienny jest obowiazkowy, potem opcjonalny ale na kilka chwil chociaz warto...
poza tym pomysle sobie jak to jest strasznie nuuuudno siedziec w domu caly dzien z maluszkiem....ja wiem ze zajec jest w sumie sporo ale sama nie potrafilabym calej zimy w domu przesiedziec, zawsze sie chce gdzies wyskoczyc- a to na zakupy a to do parku chociaz ludzi jakis na oczy zobaczyc. mialam taka sytuacje ze siedzialam calymi dniami w domu i tylko czekalam na powrot tzta i zapewniam cie ze mile to nie jest. a z wozeczkiem ladujesz malucha i lecisz spotkac sie z inna mloda mama w parku i o kupkach pogadac

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

no wlasnie ja planuje kupic ale mi wyszlo ze na all one strasznie drogie sa, zdaje mi sie ze widzialam je w irlandii za grosze a u nas 150-200zl...musze sprawdzic i najwyzej poprosze kogos o doslanie...
ja to nie będę miała gdzie na ludzi popatrzeć zimą

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora