Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-15, 12:49   #4820
monica80c
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las

Dzień dobrrrry!

kliknęłam lakiery!

o mało co nie kupiłam laleczki maskotki voodoo w empiku

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
no wlasnie nie formatowalam, bo gosciu w erze powiedzial,ze tych baterii sie nie formatuje i tak samo pisza na forach internetowych poprzedniej komorki takze nie formatowalam (dotykowiec) i przy ogromnym uzytkowaniu - mp3, zdjecia, godzinne rozmowy oraz bawienie sie komorka potrafila spokojnie ponad tydzien wytrzymac

jutro pewnie padnie i jak sam sie wylaczy to dopiero podlacze do ladowarki - moze nie bedzie za pozno ;p
oj ja zawsze formatuuję zresztą ostatnio pan mi powiedział, ze nie trzeba ale co to szkodzi sformatować- i ja też tak myślę
daga- poprawi się na pewno- może on w szoku pozakupowym ten telefon, może mu włączyłaś niechcący jakąś pożerającą energię funkcję?
Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
dzień dobry
ale mi się dzisiaj podle wstawało...pomimo tego że mam urlop i mogłam się wyspać

Charal świetnie przy Tobie wygląda ta niebieska Madara-i do tego te butki: super!!

dagna i martini jakie Wy jesteście nocne marki
Feliiiiiiiiiiiiiiii iiiii! urlop!
w coffee heaven mają jakieś nowe muffinki
Cytat:
Napisane przez szafiarka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zapewne kiedyś reklamowałyście torebkę i miałyście do czynienia z Sz.p . Łukaszem Kucharskim. Drugi raz odsyłam brooklyn bo znow łańcuch sie wysunął i nie da się nosić i za pierwszym razem odrazu mi kase oddali a teraz chca mi naprawić usterke. Odpisałam że nie mam zamiaru kolejny raz odsyłac torebki i tak w kółko bo to po prostu wadliwy towar. Czekam na odpowiedz od szanownego Pana ...
czy wy tez macie takie problemy z tą firmą?
ostatnio zmieniła się polityka reklamacyjna, a te torebki często trafiają się niezupełnie najmocniejsze
Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Dla lakieroholiczek-moje nowe nabytki z vipery, nic nie powiem o jakości bo dopiero je dostałam, ale kolorki mi się podobają
a ja sobie kliknęłam!nowe barbry!

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Zaliczyłam angielski na 4

Mam wakacje sialalala Mam wakacje!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Tak się zastanawiam, czy nie wybrać się popołudniu na pogotowie. Od wczoraj ciągle boli mnie głowa przy przechylaniu, takie jakby skurcze Ale może to nic takiego i przejdzie

Kali Gratuluje Ja mam wakacje już od poniedziałku

wybrać się!
tylko na pogotowie to dopiero jak zamkną poradnie- bo odeślą Cię do pierwszego kontaktu chyba- poczekaj i jedź
i powiedz o tych krwotokach z noska
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora