2011-06-15, 12:49
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las
Dzień dobrrrry!
kliknęłam lakiery!
o mało co nie kupiłam laleczki maskotki voodoo w empiku
Cytat:
Napisane przez dagna1
no wlasnie nie formatowalam, bo gosciu w erze powiedzial,ze tych baterii sie nie formatuje i tak samo pisza na forach internetowych  poprzedniej komorki takze nie formatowalam (dotykowiec) i przy ogromnym uzytkowaniu - mp3, zdjecia, godzinne rozmowy oraz bawienie sie komorka potrafila spokojnie ponad tydzien wytrzymac
jutro pewnie padnie i jak sam sie wylaczy to dopiero podlacze do ladowarki - moze nie bedzie za pozno ;p
|
oj ja zawsze formatuuję zresztą ostatnio pan mi powiedział, ze nie trzeba ale co to szkodzi sformatować- i ja też tak myślę
daga- poprawi się na pewno- może on w szoku pozakupowym ten telefon, może mu włączyłaś niechcący jakąś pożerającą energię funkcję?
Cytat:
Napisane przez harajuku-fish
dzień dobry 
ale mi się dzisiaj podle wstawało...pomimo tego że mam urlop i mogłam się wyspać
Charal świetnie przy Tobie wygląda ta niebieska Madara-i do tego te butki:  super!!
dagna i martini jakie Wy jesteście nocne marki  
|
Feliiiiiiiiiiiiiiii iiiii! urlop!
w coffee heaven mają jakieś nowe muffinki
Cytat:
Napisane przez szafiarka
Dziewczyny, zapewne kiedyś reklamowałyście torebkę i miałyście do czynienia z Sz.p . Łukaszem Kucharskim. Drugi raz odsyłam brooklyn bo znow łańcuch sie wysunął i nie da się nosić i za pierwszym razem odrazu mi kase oddali a teraz chca mi naprawić usterke. Odpisałam że nie mam zamiaru kolejny raz odsyłac torebki i tak w kółko bo to po prostu wadliwy towar. Czekam na odpowiedz od szanownego Pana ...
czy wy tez macie takie problemy z tą firmą?
|
ostatnio zmieniła się polityka reklamacyjna, a te torebki często trafiają się niezupełnie najmocniejsze
Cytat:
Napisane przez charal
Dla lakieroholiczek-moje nowe nabytki z vipery, nic nie powiem o jakości bo dopiero je dostałam, ale kolorki mi się podobają 
|
a ja sobie kliknęłam! nowe barbry!
Cytat:
Napisane przez kali765
Dzień dobry
Zaliczyłam angielski na 4
Mam wakacje sialalala Mam wakacje!!!!!!!!!!!!!
|

Cytat:
Napisane przez roxana222
Tak się zastanawiam, czy nie wybrać się popołudniu na pogotowie. Od wczoraj ciągle boli mnie głowa przy przechylaniu, takie jakby skurcze  Ale może to nic takiego i przejdzie
Kali Gratuluje  Ja mam wakacje już od poniedziałku 
|

wybrać się!  
tylko na pogotowie to dopiero jak zamkną poradnie- bo odeślą Cię do pierwszego kontaktu chyba- poczekaj i jedź
i powiedz o tych krwotokach z noska
|
|
|