Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ODLEGŁE PLANOWANIE - dzidziuś 2012/2015
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-15, 13:52   #154
gucia6
Zakorzenienie

Dot.: ODLEGŁE PLANOWANIE - dzidziuś 2012/2015

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
dokładnie....ehhhh ja już wsio uzupełniłam tzn. dziennik i sprawozdania, zostały mi arkusze i świadectwa, ale to w piątek dopiero nam dadzą ale świadectwa to akurat możemy wziąć dziennik jak sobie kseruję jak mam coś zliczać
A mnie coś się stało w oko i wyłam z bólu i gorączki w szkole miałam prawie 39 i drgawki z zimna - umęczyłam się jak cholera dzisiaj, przeszło mi dopiero po 3 nurofenach i od razu pojechałam do okulisty...zmieniłam moją zadufaną okulistkę na jakąś nową - tylko w środy przyjmuje, super babka, świetny sprzęt, od razu mnie przyjęła poza kolejką. No i zrobił mi się JĘCZMIEŃ podskórny i zakażenie spojówki! Dostałam antybiotyk na 9 dni, krople z antybiotykiem i na noc jakiś płyn do okładania na gaziku i zakleić plastrem mam...ja ✂✂✂✂✂✂✂ę....ale mnie boli, policzek mam jak balon! znieczuliła mi miejscowo jakąś maścią, ale i tak boli no i zakaz soczewek do 2 tygodni po zagojeniu się tego czegoś! W życiu nic takiego nie miałam! wygląda to jak pryszcz...dobrze, że na pierwszy rzut oka nie widać tego bo w rogu mam, ale oko i policzek - masakra
lo matko co za swinstwo ci sie przyplatalo

Mozesz tez dodatkowo robic sobie oklady z czarnej herbaty (takiej mocnej dlugo zaparzanej)