Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-15, 19:11   #3411
evelineau
Zakorzenienie

Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, chwilowo TZ nie bedzie chrzestnym i wszystko sie odsuwa w czasie
ale chyba i tak bedzie musial nim byc?
Cytat:
Napisane przez Ariena Pokaż wiadomość
Koło mnie otwarli nowe Tesco, było już ale teraz jest Tesco Extra. Dużo nowych rzeczy, produktów więcej, nowe działy. Byliśmy z mężem i jutro śmigam po spodenki wizytowe F&F takie za kolano bo muszę mieć w czym łazić na rozmowy, może jakieś spódniczki też pomierzę i zapoluję. Byłam już chyba we wszystkich sieciówkach i nie mają takich spodenek więc się cieszę że tam chociaż są. Dziś była taka kolejka w przymierzalni że mi się nie chciało czekać by pomierzyć. Są też kasy samoobsługowe, spotkałyście się z czymś takim?
Poszliśmy tam po 16 a wróciliśmy po 19, mąż zjadł tam obiad bo bistro też zrobili a ja sobie pstrągi kupiłam i właśnie robię na parze z cytryną i przyprawami. To właściwe już kolacja.

A Arnama to już pewnie cały dzień na włoskiej plaży się wyleguje.
u mnie w tesco tez jest taka kasa ale nie kasowalam na niej wole normalne i ciuchy z f&f tez sa

corvette zamowilam ten krem:http://bioeco.pl/kosmetyki-do-opalan...ce-spf-10.html w koncu i to dlatego, ze pojawil sie dzis na all jeden jedyny chyba czekal na mnie nie lubie zamawiac z inych stron
i przez all moja lista kosmetyczna powiekszyla sie o 4 kolejne kosmetyki w aptece marza mi sie nastepne 3 pozatym musialam włoską kupic odzywke, witaminy, drozdze i chyba zbankrutuje bo jeszcze jest ciuchowa lista
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora