Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie czyli każdy ma jakiegoś bzika :D Część XXXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-15, 20:13   #989
blondyna789
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie czyli każdy ma jakiegoś bzika :D Część XXXIII

Cytat:
Napisane przez maaalinowaaa Pokaż wiadomość
Ja nie polecam roznoszenia ulotek. Chodziłam przez parę dni i było strasznie. Naprawdę.
Chodziliśmy od 9 do 17-18. Cały dzień chodzenia i za przeproszeniem nawet nie było się gdzie wysikać
Zresztą te ulotki strasznie ciężkie były. W plecaku mieliśmy ok 10 kg, a w rękach ok. 5 kg Ja raczej drobna jestem, siły w rękach w ogóle nie mam i te ulotki leciały mi z rąk , a za każdą zgubioną ulotkę było mniej pieniędzy Tak samo jak ktoś do jednej skrzynki wsadził dwie ulotki to też miał mniej kasy.
Poza jeden chłopak stale mi przygadywał. "ja pier*do*le, ale ty wolno chodzisz", "nie możesz tak wolno chodzić" itd...

Miałam ochotę mu przywalić, bo stale coś do mnie głupio gadał. Raz powiedział, że wyglądam jak dziewczynka z gimnazjum

Nie podobało mi się. To już jako hostessa było lepiej. Przynajmniej nie spotkałam tam takiego chłopaka jak ten z ulotek.

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Niedawno mieli podobno dawać ludziom gipiesy, żeby sprawdzać czy rzeczywiście są uczciwi i dają ulotki do wszystkich mieszkań
ja pierniczę, co za historia... ale słyszałam, że właśnie tak jest!
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
ja mam taką Zarową.. Gdybym wiedziała wcześniej, że wyjdą substytuty, to na pewno nie dałabym za swoją tak ciężkich pieniędzy
mam czerwoną, jest cudowna
Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Ja leżałam na stole operacyjnym chyba z godzinę. Najgorzej było jak dentystka powiedziała do asystentki: "poproszę o sierp" Masakra.
Ale na szczęście nic mnie praktycznie nie bolało. Po zabiegu wzięłam tylko 1 tabletkę przeciwbólową, nie miałam szczękościsku, ani krwiaka na twarzy. Szybko się wygoiło
Może zjedz jakiegoś banana? Albo kaszkę dla dzieci - są sycące, a nie trzeba za bardzo gryźć
ja miałam raz taką historię i niestety, ale miałam wszystkie objawy, które opisujesz. szczękościsk to istny horror i faszerowałam się ketonalem forte po operacji miałam mega krwawienie i ledwo żyłam.. a podczas samego zabiegu musięli mi piłowac coś tam, bo ząb był zaklinowany.. dostałam chyba ze 3 razy znieczulenie mam traumatyczne wspomnienia..

Cytat:
https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=14593 - niestety dysponuję tylko telefonem, i nie ma mi kto zrobić porządnych zdjęć, więc jakość jest kiepska. I przepraszam za domowy strój i otoczenie.
Co do włosów, to mam wrażenie, że kiepsko rosną.
a Ty to chyba chcesz , żebym pękła z zazdrości co? są cudowne ja chocbym się dwoiła i troiła to w życiu nie będę miała takiej tafli..
Cytat:
Napisane przez Mitonic Pokaż wiadomość
Czarna a ty wstawiałaś zdjęcia po tym seboradinowym przyroście

bo pewnie są już do kolan
dobre !
Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
Mam włosowego doła,nie moge patrzec w lustro, normalnie wsydze sie wychodzic z domu.Ja che juz moje włosy!!
oj ja też mam, już pisałam dzisiaj , że są koszmarne.. eh miałam naolejowac .. ale nie mam weny
Cytat:
Napisane przez Czarna93 Pokaż wiadomość
A gdzie tam
Mniej więcej do zapięcia stanika chociaż jeszcze trochę brakuje
Seboradin używam od 20 kwietnia i wklejałam zdjęcie po nie całym miesiącu tj. 12 maja https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ictureid=97640. Nie długo wkleje po drugim miesiącu, ale urosły mniej niż w pierwszym, bo byłam mniej systematyczna
o mamy w sumie podobną długośc, ale niebawem skrócę chyba.. choc planowałam to na październik..
Cytat:
Napisane przez Mitonic Pokaż wiadomość

Astro

nie wyglądasz źle, a to szamponetka to szybko się spierze, może umyj jakimś przeciwłupieżowym albo oczyszczającym, te szampony chyba najbardziej spierają kolor
i olej kokosowy.. przynajmniej u mnie zadziałał
Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
nie panikuj a w rozjasnianych wlosach jest przeciez odwrotniee nic sie nie wzera a wrecz odwrotnie-dziewczyny pisza ze farba sie wyplukuje na rozjasnianych
dokładnie - wiem po sobie... na moich jasnych nic się nie chciało trzymac...
Cytat:
Napisane przez Czarna93 Pokaż wiadomość
A no
Dzięki Bogu za wizaż i cudowne przyśpieszacze
też zawsze to powtarzam
Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
Scandic kokosowa jest podobna w dzialniu do kallosa latte,lekka bez silkonow, w sumie to ja wole kallosa. Nawilzajaca byla fajna,rzeczywiscie nawilzala bez obciazania,ta mleczno-miodowa z lekkim silikonem . W ogole to jak dla mnie to odzywki a nie maski, silne nie sa,raczej do codziennej pielegnacji
myślałam nad nawilżającą.. chyba się skuszę

kurde... wkurzyłam się na maxa : wylicytowałam boski żakiet z h&m za 134 zł, wiem że dużo, ale uważałam , że jest wart swojej ceny, zwłaszcza, że w moim h&mie nigdy go nie było. czekałam na przesyłkę prawie 2 tyg i co się okazało? żeeeeee przyszedł, ale jest delikatnie mówiąc używany i nawet nie wyprany. mało tego że karczek brudny, ufajdane rękawy jakimś czymś czarnym, rozpruta podszewka w rękawie (tak że nie da się ich wywinąc ) i rozpruty na plecach, jedynie badziewnie zeszyty napisałam lasce maila że leci w ciula i że nie oszukała, bo w opisie nie było o tym słowa!!! napisałam żeby zaproponowała jakieś rozwiązanie, ale normalnie łapy mi opadły..

co mam jeszcze zrobic?

a teraz piję relaksacyjne piwko zrobiłam tż-owi obiad, ale przyznam szczerze, że mnie dziś wszystko wkurza..