Witajcie Wizazanki!
Naleze do tzw cichociemnych tzn podczytuje to forum od jakiegos czasu i korzystam z Waszych porad chociaz pozostaje w ukryciu

Ale dzisiaj chcialam Was poprosic uprzejmie o rade.
Kilka slow o moich wlosach: ciemne, dosyc geste, sredniej grubosci, trudne w ulozeniu (ani proste ani fale). Nie prostuje, rzadko susze suszarka. Wczesnie zaczelam siwiec (18 lat ale tak podobo ma typ urody zima) wiec maluje wlosy farba loreal co 6 tygodni na kolor ciemny kasztan. Jedyny powazniejszy problem z jakim sie zetknelam to lojotokowe zapalenie skory glowy ktore dotyka mnie srednio 2 razy do roku ( zima - od czapki , lato - od ekspozycji na slonce). Ale juz umiem je wczesnie rozpoznac i aplikuje sobie szybko zel od dermatolog i szybko wychodze z opresji (kiedys na spotkaniach towarzyskich wychodzilam do toalety tylko po to by podrapac sie po glowie :/ )
No, ale przejdzmy do meritum. Chcialabym sprobowac pomyc troche glowe odzywka. Mieszkam na stale za granica wiec nie mam dostepu do wielu wymienionych przez Was odzywek. Mozecie mi doradzic ktora z tych 2 jest lepsza do mycia glowy:
1)
Splend'or Balsamo al cocco (Acqua, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Cocos Nucifera Oil, Parfum, Propylene Glycol, Achillea Millefolium extract, tilia vulgaris axtract, chamomilla recutita extract, althea officinalis extract, malva sylvestris extract, citric acid, Hexyl cinnamal, coumarin, benzyl alcohol, methylchloroisothiazolino ne, methylisothiazolinone)
2)
Garnier Ultra Dolce al Cacao e Olio di Cocco (Water, Cetearyl Alcohol, Elaeis Guineensis Oil, Behentrimonuim Chloride, CI 17200, Cocos Nucifera Oil, Hydroxycitronellal, Stearamidopropyl Dimethylamine, Theobroma Cacao Seed Butter, Chlorhexidine Dihydrochloride, Benzyl Salicylate, Linalool, Isopropyl Alcohol, Caramel, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Glycerin, Parfum/fragrance)
Dziekuje Wam bardzo za pomoc!
Carrolka