Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XXIX
Wątek: Scent Bar XXIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-15, 23:11   #2015
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXIX

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

Co do klubiku- przypomniał mi się kawał- na bezludną wyspę trafił Anglik, znajdują go po 20stu latach i widzą po dwóch stronach wyspy dwie budowle, skonstuowane przez niego. "Co to za budynki?"- pytają go
"Jeden to klub, do którego chodzę, a drugi- do którego nie chodzę"

Cytat:
Napisane przez cbr Pokaż wiadomość
ja się wściekam, bo mi barierkę balkonową zasyfił gównem
i nie zamierza myć wanny, więc spadnie to na mnie, bo ja się w zagównionym plaściorze kąpać jakoś brzydzę :/
też bym sie wkurzyła nie ruszyłabym palcem tylko foch by był dopóki nie byłoby czyste (i nie śmierdzące - to jest trudniejsze )

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
mialam wam pisac jaki dzis szok przezyłam w autobusie .
jedzie laska-lukam i mysle sobie ze fajna laska, wysoka, ładna, tak na oko 17 lat...glaniki, potargane rajty, koszulka z hansem klosem...włos długi, podgolony z jednej strony, na łapach pieszczochy w duzych ilościach, torba na ramię...no i gada z kims, najpoerw myslałam ze z kumpelą...ale lukam ze jakas za stara ta kumpela..matka nie bałdzo, bo tak 30-32 bym jej dała..to za młoda...
no i gadka szmatka-laska chce włosy przyciemnic...ta druga mówi ze nie...ta młoda nalega..w koncu ta starsza sie troche w✂✂✂✂iła i mówi:
-dziecko dajze spokój z farbowaniem,przeciez masz dopiero 12 lat!

i od razu sobie zwizualiowałam moje dzecie 10 letnie, ktore chodzi z tornistrem z myszką , spi z miskiem i fogle.....ciekawe czy mi sie tak zmetamorfozuje za 2 lata
nie zmetamorfozuje się chyba.... czisas 12 lat ja byłam w szoku jak córka mojej kuzynki w wieku ok 16 lat się na taką zrobiła (bo przeca dopiero niemowlęciem była )
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
nie sgaduas
fogle nie zgadniecie bo sie smykła niezauwazona ta kieca
geisze bym kupiła jakby była 2 cm dłuzsza i cene tez miala miłą 69 zeta
dobra była, wróć po nią ale jesteś że nam nie chcesz powiedzieć którą już masz, śfinka normalnie
edit, dobra, już powiedziałaś odwołuję śfinkę

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Cześć Wam.
cześć Madziku

Byłam dziś na miejskim party z okazji wizyty komisji ESK 2016 fajnie było, rozdawali słoneczniki i grały zespoły niszowe i piwo też było Będę hodować słonecznika teraz, zapewne zdechnie za tydzień bo ja nie umiem niczego hodować, ale spróbuję

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2011-06-15 o 23:12
Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora