Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dobry zespół weselny poszukiwany- Lublin i okolice
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-15, 23:40   #154
asieczka27
Przyczajenie

Dot.: Dobry zespół weselny poszukiwany- Lublin i okolice

na naszym weselu miesiąc temu grał zespół PRESTIŻ z Łęcznej k. Lublina.........
- wszystkie szczegóły dot wesela zostały ustalone na spokojnie "przed";
- nie było żadnego problemu z odtworzeniem zupełnie nieznanego utworu na pierwszy taniec,
- zabawy oczepinowe wybraliśmy sami, (+ niespodzianka "bonus" od zespołu)
- w żadnym momencie nie zauważyliśmy, żeby zespół grał tylko dla pieniędzy - wesele było dwudniowe i gdyby nie nasze namowy zespół odebrałby zapłatę dopiero drugiego dnia po przyjęciu,
- w trakcie przyjęcia zespół na bieżąco z nami współpracował W KAŻDEJ KWESTII,
- BAWIĄ GOŚCI REWELACYJNIE: super biesiada, ciągle pełno ludzi na parkiecie, ciągle brawa dla zespołu i ciągle,ciągle uśmiechnięci członkowie zespołu - wierzcie, że pierwszy raz widziałam na weselu , żeby na twarzach członków zespołu widać było , że nie są tylko w pracy ale również dobrze się bawią!!!
- konferansjer ciągle angażował państwa młodych i pozostałych gości do zabaw (dobierając repertuar do upodobań gości), rewelacyjny gitarzysta (gitara elektryczna i klasyczna), saksofon i super wokal(przykłady utworów na stronie są identyczne w wykonaniu na żywo)
- nikt z członków orkiestry nie pił alkoholu;
to wszystko i wiele innych czynników wpłynęło na to, że mieliśmy miesiąc temu rewelacyjne przyjęcie weselne, które znajomi wspominają z uśmiechem na twarzach do dziś;
a muszę przyznać, że po tym, co przeczytałam na innym forum na ich temat byłam bliska zrezygnowania w ostatniej chwili z zadatku i zmianie zespołu( bo ponoć 3/4 sukcesu wesela zależy właśnie od orkiestry);
pisząc na tym forum pragniemy wraz z mężem podziękować zespołowi PRESTIŻ raz jeszcze;
reasumując: naprawdę solidna robota za rozsądną cenę
P.S.
Dżem o 4 rano w Ich wykonaniu - coś nie do zapomnienia
szczerze polecam a na wszelkie pytania chętnie odpowiem
asieczka27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując