Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pudełka Westpack oksydują srebro czyli zaproszenie do eksperymentu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-15, 23:45   #18
clementinne
Zadomowienie

Dot.: Pudełka Westpack oksydują srebro czyli zaproszenie do eksperymentu

Cytat:
Napisane przez Eilo Pokaż wiadomość
Boston uniwersalne małe (65x65mm): czyściutkie srebrne bigle zrobiły się żółtawo-brązowe.
Boston uniwersalne duże (86x86mm): sytuacja taka sama jak powyżej

W obydwu pudełeczkach czarna gąbka od spodu była pokryta jeszcze białym podkładem. Nawet nie mam jak reklamacji zgłosić, bo to było wspólne zamówienie, a i DG nie prowadzę

Dawaj tu osóbkę, która organizowała to wspólne zamówienie. Idę o zakład, że nie tylko Ty z tej grupy masz taki problem. I ona w waszym imieniu skrobnie lub wyśle już napisaną reklamację.

Tak nawiasem mówiąc, ja po tym tygodniu też mam wersję taką w ciapki, w plamy, brązowawo-szarą. Jeszcze tydzień lub dwa, i kolorek się wyrówna :-] (rany, brzmi jak czarny humor....)

Cytat:
Napisane przez Jadwiszka Pokaż wiadomość
to w takim razie są jaja, wystarczy wyslac klientowi kolczyki - i niech leża na poczcie awizowane tydzien , dwa i dostanie kolczyki w stanie fatalnym.
niemiło
No ba... Żeby tylko niemiło. Przecież każdy klient na dzień dobry ma nas za oszustów ("bo jak ciemne to metal, a nie srebro" - u mnie dwa razy, było bosko :-] ale czekoladki pomogły ), albo za wysyłających badziew (bo srebro jest brudne). Koszmar :/

Btw, pisząc reklamację, podkreślajcie to właśnie: że opakowania niszczą biżuterię. Że narażają nas przez to na utratę wiarygodności. Na awantury od klientów. Na bezpodstawne oskarżenia.

Edytowane przez clementinne
Czas edycji: 2011-06-15 o 23:47
clementinne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując