Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacje zaczynamy i na wyniki matur czekamy! Matura 2011 cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-16, 18:39   #2642
lilavati007
Wtajemniczenie

Dot.: Wakacje zaczynamy i na wyniki matur czekamy! Matura 2011 cz. VII

Cytat:
Napisane przez alevE Pokaż wiadomość
w Polsce?
Chodzi Ci o to, że w Polsce zarobki małe? No niestety. I na początku mogłabym zarabiać 2500zł (nawet i mniej), ale chciałabym mieć jakieś szanse rozwoju, podwyżki, a nie, że po 30 latach pracy zarabiam 2000zł, nie po to kończe studia. Niewiele mniej można zarobić w sklepie po zawodówce. No i nie mówie koniecznie o Polsce, mogę wyjechać za granicę. No i od razu chciałabym dodać, że nie musze zarabiać od razu nie wiadomo jakich kokosów.

Cytat:
Napisane przez Oh Peggy Brown Pokaż wiadomość
[/COLOR]Ja uwielbiam oglądać meble

A obecnie jestem na etapie szukania pokoju i kurde, lubię to! Co prawda trochę stres, bo pokoje co raz droższe, a ja przez to olewam trochę uczelnię. Ale fajnie jest oglądać takie fajnie urządzone
Ja też.

Ja też szukałam ostatnio mieszkania i trudno znaleźć coś ładnie urządzonego,w miare dobrej cenie, w dogodnej lokalizacji. Za luksus niestety trzeba sporo zapłacić (tzn nie mówie, że mam zamiar wynając jakąś meline - ot normalne, schludne, przeciętne mieszkanko. )

Cytat:
Napisane przez Oh Peggy Brown Pokaż wiadomość
Ahh Jak mi się marzy urządzanie mieszkania/domu...
Też mi się to marzy. Dobranie kolorów ścian, mebli, dodatków...
lilavati007 jest offline Zgłoś do moderatora