Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie czyli każdy ma jakiegoś bzika :D Część XXXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-17, 00:07   #1219
otako
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie czyli każdy ma jakiegoś bzika :D Część XXXIII

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
u mnie w pracy koleżanka ma adoptowaną córeczkę, ale mała ma dopiero niecałe 4 latka i nie wiem jak to się wszystko potoczy.. a adoptowali ją jak była niemowlakiem ...
Ja uważam, że od małego się powinno z dzieckiem rozmawiać na temat adopcji, oswajać je z tym. Bo taka "niespodzianka" w późniejszym wieku nie wyjdzie na dobre. Poza tym zawsze mogą się znaleźć "życzliwi" ludzie, którzy uświadomią dziecko wcześniej, zanim zrobią to rodzice

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Zaraz Tż przyjdzie z gyrosem
Podziel się!

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Chociaż moja koleżankę tak pochlastali przy cesarce, że ledwo z życiem uszła. I jeszcze szpital zataił co jej jest. Nawet jej nie powiedzieli początkowo. Ściemniali o jakichś komplikacjach, a zwyczajnie przecięli jej jelito. Ze 2 miesiące dochodziła do siebie.

A te pity do kebabów pyyyyyszne. Już nigdy więcej nie kupię. Roboty z tym tyle co i nic, koszt żaden , a takie pyszne.
Masakra
Jakiś czas temu znajoma, której siostra kończy medycynę mówiła, że podczas CC nie robią idealnie prostego cięcia skalpelem na macicy, tylko ją rozrywają mówiła, że "pruje się" jak materiał. A robią to dlatego, że taka tkanka o wiele szybciej się goi. Nie wiem tylko na ile to jest prawdą i czy to jest powszechnie stosowane.

Zapisuję kolejny przepis

Wróciłam niedawno z urodzin koleżanki. Zrobiliśmy sobie ognisko w krzakach i puszczaliśmy lampiony (takie, które są teraz popularne na weselach). Świetna sprawa, taki bajer Szkoda, że byliśmy tylko w 5 osób, bo pięknie by to wyglądało, jakby więcej osób na raz puściło takie lampiony

otako jest offline Zgłoś do moderatora